Alexandru
33 ani
Experiența mea la Branko este de 3 ani și 4 luni. În meseria de barista mă atrage faptul că pot comunica și interacționa cu persoanele.
La Branko îmi place colegialitatea, comunicarea, socializarea, atât cu colegii cât și cu clienții.
Pasiunile mele sunt hainele, jocurile video și muzica.
Rozalia
20 ani
Se spune că lucrurile bune vin atunci când te aștepți mai puțin. Așa a început și experiența mea la Branko, unde am fost acceptată fără să mai fi lucrat vreodată în domeniul HoReCa. Am învățat totul de la zero, cu sprijinul echipei mele.
Îmi place ceea ce fac, îmi place colectivul din care fac parte, îmi place că pot oferi un zâmbet și o cafea "de bună dimineața". De când mă știu, am socializat cu oamenii și mi-a plăcut să- mi fac noi legături, iar jobul pe care mi l-a oferit Branko, îmi dă această oportunitate.
Pentru mine, să lucrez la Branko, înseamnă să dau tot ce pot în fiecare zi, pentru ca oamenii să se bucure în continuare de cafeaua pe care o oferim.
Sunt mândră să fiu Barista la Branko!
Răzvan
26 ani
Experiența mea în domeniul HoReCa este de 7 ani, iar experiența la Branko este de 4 luni. La meseria de barista mă atrage pasiunea de a face latte art.
Pe lângă cafeaua pe care o prepar dimineața, imi place să adaug un strop de pasiune și fericire. Fiecare client merită să servească o cafea bună, de aceea încerc să fac tot posibilul ca toată lumea să fie mulțumită.
Ce îmi place la Branko? Când spui Branko spui familie. Am descoperit o familie de barista minunați, pasionați și iubitori de cafea. Cu toții sunt niște oameni minunați de la care ai ce învăța.
Pasiunile mele sunt:
- sportul - este o sursă de disciplină și te ajută să îți înfrunți limitele.
- fotografiatul - este îmbinarea perfectă intre artă și hobby.
- călătoritul - fie că vorbim despre călătorii în străinătate sau doar de scurte escapade în natură, călătoritul este unul dintre hobby-urile principale.
Marinela
31 ani
Experiența mea in domeniul HoReCa a început în Martie 2012 in cadrul unei firme ce se ocupa cu comercializarea înghețatei artizanale. Responsabilitățile mele erau comunicarea cu clienții, prezentarea produselor, recepția de mărfuri, întocmirea rapoartelor, inventarierea zilnică a produselor.
Experiența la Branko a început în Februarie 2021, un domeniu total necunoscut. Aici am întâlnit o echipă tânără, care m-a ajutat să mă acomodez și să acumulez informații și tehnici complete în prepararea cafelei.
Meseria de barista, din punctul meu de vedere înseamnă mai mult decât persoană din spatele espressorului, e omul care ține cont de preferințele clienților fideli, e omul care poate ajuta un client nou să găsească cafeaua dorită, e omul care ascultă răbdător criticile sau nevoile celorlalți.
La Branko îmi place că nu am întâlnit șefi ci lideri, colegi.
Printre rutina de zi cu zi găsesc timp pentru pasiunile mele de a citi și de a călători.
Miruna
21 ani
La meseria de barista mă atrage faptul că este o meserie care îți oferă mereu posibilitatea să înveți și în care lucrezi cu oamenii și prin munca ta poți face oamenii fericiți în fiecare zi.
La Branko îmi place seriozitatea și faptul că toată lumea este unită și dornică să ajute.
Pasiunile mele sunt cititul și sportul.
Mădălina
26 ani
La vârsta de 23 de ani am luat contact pentru prima data cu domeniul HoReCa la Branko. Cu pași mici am început să descopăr ce înseamnă a fi barista. A fi barista este o slujbă incredibil de plină de satisfacții, dar este și o provocare.
La Branko am descoperit oamenii minunați care m-au învățat despre arta cafelei și ceea ce înseamnă a fi barista, seriozitate, colegialitate și "team spirit".
Sunt o fire sociabilă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un vibe bun în fiecare zi. La Branko am descoperit oamenii minunați cărora le pot oferi în fiecare zi o parte din pasiunea mea. Cea mai mare satisfacție pe care o simți ca și barista sunt aprecierile primite de la cei din jur.
Pe lângă pasiunea de a prepara cafea și a face latte arte imi mai place să desenez, să citesc, să ma plimb și să îmi petrec timp cu prietenii.
Alexandra
21 ani
Prima mea interacțiune în domeniul HoReCa a fost acum un an în proiectul Branko.
Am aflat ce înseamnă a fi barista cu ajutorul echipei, știu sigur că înseamnă seriozitate, promptitudine, atracție asupra artei cafelei, pe lângă acestea este o satisfacție enormă atunci când vezi clienții mulțumiți, mai ales când vin aprecierile din partea lor. Ai nevoie permanentă de atitudine veselă, pozitivă, dorința constantă de dezvoltare, puterea de a te adapta într-o echipă și să reușești să fii prietenos cu toată lumea.
În echipa Branko, pot spune că mă atrage strânsa legătură între colegi, libera exprimare, toată lumea deschisă la noi opinii, corectitudine de care se dă zilnic dovadă, interacțiunea cu persoane noi pline de lucruri interesante, pot fi tot timpul exact cum sunt eu, sociabilă și cu zâmbetul pe buze. Aici am descoperit oamenii minunați care au fost foarte deschiși în a mă învăța tot ce știu despre cafea.
Pe lângă pasiunea de a prepara cafea mai am și pasiunea de a face plimbări pe jos în aerul liber, să petrec timpul cu prietenii și să fiu o persoană cât mai pozitivă.
Mihaela
20 ani
Am o experiență în domeniul HoReCa de 2 ani, iar la Branko am o experiență de 1 an și 3 luni.
La meseria de barista mă atrag tehnicile de latte art, modurile de preparare a cafelei și informațiile despre cafea.
La Branko îmi plac colectivul, modul în care se lucrează, aparatele de bună calitate, respectul cu care sunt tratată, pregătirea primită (cursurile de barista) și faptul că aici mi-am descoperit pasiunea pentru cafea.
Ca pasiuni, îmi place să mă plimb, să ascult muzică, să prepar cafea, să fac shopping.
Bianca
23 ani
Experiența mea în domeniul HoReCa este de 2 ani și a început la Branko.
La meseria de barista îmi place faptul că zi de zi iau contact cu diferite persoane, comunic foarte mult și le pot oferi energia de care au nevoie, le pot aduce un zâmbet pe față cu o cafea pregătită corect și din suflet pentru fiecare în parte.
La Branko mi-a plăcut încă de la început spiritul de colegialitate, de echipă! Am fost primită cu brațele deschise neavând experiență în domeniu și am învățat toate detaliile legate de cafea și pregătirea ei!
Principala pasiune în momentul de față este prepararea cafelei, pot spune că vin cu drag la muncă fiindcă fac ceea ce îmi place iar timpul liber mi-l petrec cu prietenii, imi place să ies, să fac plimbări la munte, în aer liber!
Petrică
38 ani
Co-fondator Branko
Experiență strict HoReCa 2010-2018: lanț de patiserie, fast-food, bar, restaurant.
2017 -> Branko ....... .
Despre Branko pot spune că îmi place că am ocazia să ofer oamenilor ceea ce aș vrea eu să primesc, că am reușit să construim de la 0 un brand local, o echipă profesionistă, un tipar de lucru și o comunitate locală cu povești frumoase despre cafea.
Pasiuni: sport, mașini clasice, documentare despre inovație și supraviețuire.
Mihai
32 ani
Co-fondator Branko
Experiență în domeniul HORECA - 9 ani
Experiență la Branko - 5 ani
Lumea antreprenorială reprezintă pentru mine mijlocul de locomoție prin intermediul căruia am posibilitatea de a fi permanent în mijlocul oamenilor și a unor evenimente la care pot lua parte în mod activ și constant. De asemenea, antreprenoriatul m-a ajutat să îmi îmbunătățesc anumite aptitudini pe care încerc să le transpun într-o oarecare valoare în cadrul acestui proiect.
La Branko imi place că parcursul a fost unul organic care s-a bazat de fiecare dată pe răbdarea de a face lucrurile așa cum trebuie, adică, în mod transparent, ordonat, cu disciplină și întotdeauna orientate către oamenii care aleg cafeaua și produsele noastre. De asemenea, îmi place că Branko și-a găsit o cale faină pe care merge în interiorul comunității din care face și facem parte, iar asta nu reprezintă decât un mare atuu de a fi acolo unde oamenii își doresc.
Pasiunile pe care le-am dezvoltat în timp sunt legate de sport și tot ceea ce înseamnă mișcare prin intermediul activităților sportive. Îmi place fotografia și sunt atras de arta vizuală și design. Mă aplec adesea spre istoria contemporană și problematicile lumii actuale din perspectiva geopolitică.